Пловдивчанинът Емил Митев получи съдийско назначение за започващата в сряда

...
Пловдивчанинът Емил Митев получи съдийско назначение за започващата в сряда
Коментари Харесай

Отново българин сред реферите в Шампионската лига по минифутбол

Пловдивчанинът Емил Митев получи съдийско предопределение за започващата в сряда Шампионска лига по минифутбол на Европа в Херцег Нови, Босна и Херцеговина. Присъствието на Митев измежду определените рефери на Стария континент единствено затвърждава престижа на България в тази вариация на най-популярния спорт, защото към този момент в следващ топ-турнир на European Minifootball Federation България има представител.  

На Европейското това лято Тодор Малинов управлява мачове в Кошице (Словакия). Самият Митев съобщи, че се усеща добре квалифициран и упоритостта му е с отличното си показване да остане до края на шампионата и да получи мачове от заключителните стадии на надпреварата. Шампионската лига по минифутбол събира 24 тима от цяла Европа на едно място. 

Българският отличник Тера Трак (Велико Търново) с треньор Тихомир Тодоров, който предходната година стигна до четвъртфинал, на следващия ден ще започва в група Е против представителя на домакините Литен Сараево. Втората им среща е с АТС (Албания). Другият български представител DXC Technology попадна в сложната група В, където лидер е миналогодишният финалист в шампионата АЕК Орадя (Румъния), в този момент заздравен и с национали на Унгария. Другият сериозен съперник е G.I.C La Plate De Cunde от Чехия - страната номер 1 в европейската класация по минифутбол. Мачовете на българските тимове са в четвъртък от 18.00 и от 22.00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР