Пловдивчанинът Борис Лозанов повежда листата на НДСВ в 16 МИР

...
Пловдивчанинът Борис Лозанов повежда листата на НДСВ в 16 МИР
Коментари Харесай

НДСВ регистрира листите си за Пловдив и областта

Пловдивчанинът Борис Лозанов повежда листата на Национална движение „Симеон Втори" в 16 МИР Пловдив – град. Той е заместник-председател на партията и координатор за Пловдив. По специалност е юрист и има лична адвокатска фирма, профилирана в правно обслужване в региона на публичните поръчки и европейски планове. Завършил е две висши образования, владее пет непознати езика: британски, съветски, сръбски, португалски и италиански. Семеен, с две деца.
Веднага след него, втора, е Мария Георгиева Джатова. Тя е юрист, член на Адвокатска гилдия Пловдив, с адвокатски фирми в Пловдив, Раковски и Белозем. В интервала 2001-2005 година е била общински консултант в Общински съвет Раковски от квотата на Национална движение „Симеон Втори", член на Комисията по общинска благосъстоятелност и Комисията по бюджет и финанси. От 2009 г е Председател на Национална движение „Симеон Втори" за Община Раковски.
Трети е Едмонт Кеворк Будакян. Завършил е Инженерна физика в ПУ „ Паисий Хилендарски “,  Стопанско ръководство във ВУ Земеделски лицей – Пловдив и „ Треньор по Ушу “ в НСА. Работи като началник и ръководител на школа по бойни изкуства Тай Чи Център – Пловдив.  Снимка: Национална движение „Симеон Втори"
 
Четвърта е проектант Валя Танчева Стамболджиева. Има две магистърски степени в региона на архитектурата и строителството – от Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия – гр. София, компетентност Строителство на здания и уреди, и от Политехнически университет в Италия, компетентност Архитектура.
Пети е Горчо Иванов Христев, управител в компания, работеща в региона на пласмент, артикули и услуги в областта на сигурността. Има две висши, приключени в ПУ „ Паисий Хилендарски “.
Шести е Никола Атанасов Стоилов. Има две висши образования от Пловдивския университет. Работи в областта на търговията.  Снимка: Национална движение „Симеон Втори"
Водач на листата в 17 МИР Пловдив – област е основният секретар на партията Съби Давидов. Той води и листата в София – област. След него са:
2. Михаил Веселинов Захариев
3. Мария Георгиева Джатова
4. Рупен Оханес Крикорян
5. Борис Иванов Лозанов
6. Димчо Димитров Мизинев
7. Нестор Гърдев Фортунов
8. Илия Георгиев Иванов
9. Мишо Георгиев Хаджиев
10. Диана Златкова Димитрова
11. Антоанета Димитрова Ранчева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР