Пловдивчанин публикува клип с разходката на мечок по пътя между

...
Пловдивчанин публикува клип с разходката на мечок по пътя между
Коментари Харесай

Забавно видео на мечка в Родопите се превърна във фалшива новина

Пловдивчанин разгласява клип с разходката на мечок по пътя сред родопски села

Забавно снежно видео с разхождаща се мечка, озаглавено " По пътя Касъка - Змеица ", е оповестено във Фейсбук профила на Джамал Чолаков. Видеото бързо провокира и отзив в медиите. Оказва се обаче, че клипът с мечката, отсрочила зимния си сън, не е сниман в българска планина.

Малко по-късно създателят на обявата се наложи да изясни:

" Предвид създалата се вест от споделеното от мен клипче от instagram, което го разясних че е на пътя сред селата Касъка-Змеица желая да уточня, че клипът е илюстративен и мечката е Гризли, каквато нямаме в Родопите.

Определено сутринта пътувайки за гр. Девин в региона на Римския мост наоколо до с. Змеица видях кафява мечка, която пресичаше пътя, само че за жалост бързо се скри сред дърветата и не съумях да я фотографирам. Именно това ме подтикна да направя пост тук употребявайки този клип като илюстрация на случилото се към мен, с цел да споделя на приятелите ми да бъдат бдителни и деликатни, че в действителност край нас броди “големият звяр ”.Пожелавам на всички: Бъдете здрави и щастливи, и посрещнете идните празници игриво и “диво ” както този черен другар се радва на свободата си! Пазете се! Наоколо е ", шеговито приключва поста си създателят на медийния звук.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР