Пловдивчанин преспа в ареста на Първо районно и бе глобен

...
Пловдивчанин преспа в ареста на Първо районно и бе глобен
Коментари Харесай

„Баровец” вилня в пловдивско заведение, сви пари от готвача

Пловдивчанин преспа в ареста на Първо районно и бе санкциониран с 500 лв. за непочтено поведение в заведение.

Преди дни мъжът седнал в ресторант „ Сени” в Кючук Париж. Престоят му бил дълъг,като от самото начало се заяждал с личния състав. На края на вечерта, когато заведението трябвало да затваря, сервитьорката предала сметката на клиента. Той се ядосал, че желаят пари от него и че би трябвало да си потегля.

„ Смешници, нищо няма да ви платя. Знаете ли кой съм аз. Ще хапвам и ще пия колкото си желая. Какви сте вие, че ще ви заплащам. Ядосам ли се ще стане ужасно. “, споделил пловдивчанинът на личния състав. След редица молби и диалози с мъжът, той се съгласил да заплати с еврови банкноти. Поискал да му обменят 200 евро, като готвачът само се съгласил. Дал му левовете, само че клиентът ги прибрал, както и 200 евро. Отказал да даде парите, защото го лъжели с курса.

Управата на ресторанта се принудила да повика охранителната компания и полиция. На място униформените били посрещнати с непристойно поведение и експанзия от страна на клиента. Последният бил отведен в районното, където прекарал нощта.

На идващия ден, към този момент трезвен, „ баровецът” върнал парите на готвача, а по-късно се изправил пред съда. Магистратите го наказаха с санкция по указа за битка с дребното безчинство. Мъжът отнесе оптималната санкция, имайки поради, че е декларирал в правосъдна зала, че получава 1500 евро заплата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР