Пловдивчанин на средна възраст се прояви по неприятен начин. Разказахме

...
Пловдивчанин на средна възраст се прояви по неприятен начин. Разказахме
Коментари Харесай

Краде мед, после го продава! Кой е мъжът, свил буркан пред полицията?

Пловдивчанин на междинна възраст се прояви по противен метод. Разказахме ви за Костадин Запрянов през вчерашния ден. Той беше забелязан да краде буркан мен от магазин пред Първо районно управление (на МВР) в града. На фрагментите се видя по какъв начин без съмнение и обиграност си присвои обичаното лакомство на Мечо Пух.

Собственикът на комерсиалния обект незабавно го разпознава. Той описа пред GlasNews.bg, че е подал тъжба в полицията.

„ Този мъж е прочут в квартала. Редовно е засичан да краде и от други места, “ споделя той.

Относно кражбата, той добави: „ Не съм за един буркан мед, само че не му е за първи път. Ходи да се пазари с други, като им сподели, че продава буркана за 6 лева, а го взима от тук. “

Става ясно, че Костадин от дълги години е незает. Преди време е продал унаследен парцел, само че парите към този момент са свършили.

„ Не е пияч, просто е ленив и не хваща работа. Дори татко му е казвал, че от него човек не става. Преди доста години му намерил работа, един ден той споделил, че излиза в обедна отмора и не се върнал. Мързи го просто, “ добавя пострадалият.

Негови сътрудници в квартала също са били опарени с дребни неща от мъжа. Те не се тормозят за паричната стойност на откраднатото, а се надяват това държание да спре.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР