Plovdiv24.bg Такса златен стол въведоха предприемчиви бизнесмени по морето, пише Телеграф.

...
Plovdiv24.bg
Такса златен стол въведоха предприемчиви бизнесмени по морето, пише Телеграф.
Коментари Харесай

Нова такса за туристите в Созопол

 Plovdiv24.bg Такса " златен " стол вкараха предприемчиви предприемачи по морето, написа " Телеграф ". На основната улица в новия град на Созопол по здрач, когато хората се разхождат по нея, изниква най-обикновен пластмасов стол с табела, че може да се употребява от туристите в границите на 5 минути за отмора от дълги обиколки на града против такса от 2 лева Много от минувачите признават, че това е неуместно и че по този начин не се печелят туристи. За по-възрастните или за малчуганите обаче, които са изтощени от разходката, столът е като оазис в горещите летни дни.

Въпреки това туристите са възмутени от метода, по който се пробват да изкарат пари пишман предприемачите. В същото време притежателите на заведения по плажовете по този начин са надули цените и тази година, с цел да избият загубите от намалелия туристопоток, че картинката е цялостна. Чаша бира на " Златна рибка ", да вземем за пример, коства 5 лева, на каквато цена е и цацата.

Мента с безалкохолно пък, излиза 8 лева Кафето на линията се предлага против скромните 3 лева за чаша, при действителна цена на чашата е 20 ст. без облага, описват търговци пред изданието. На плаж " Дюни " пък, порция пържени картофи коства 6 лева На плажовете към Созопол тази година е спазено само изискването за отдалеченост за слагане на шезлонги, въпреки че те, по този начин или другояче, се намират в платената част на линията. Цените на чадърите тази година са 4 лева вместо 8, а наема на шатра излиза 32 лева дневно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР