Plovdiv24.bg Скръбта в поделението в Карлово, където служеше убитата от бившия

...
Plovdiv24.bg
Скръбта в поделението в Карлово, където служеше убитата от бившия
Коментари Харесай

Нова огромна трагедия в поделението на убитата рейнджърка!

Plovdiv24.bg Скръбта в поделението в Карлово, където служеше убитата от някогашния командос рейнджърка Десислава Стоянова, е цялостна. Нейното заравяне се чака да е на следващия ден, защото тялото през вчерашния ден не беше освободено от Съдебна медицина. Днес обаче вечно в земята ще положат основния сержант на един от батальоните - Христо Ламбуров. Военният е малко над 40 години, умрял е ненадейно и ненадейно след тежка интервенция преди дни. Утре Десислава ще бъде положена в гроб до неговия. " Заедно на оня свят ще си приказват по работа “, не стопират да плачат близки и другари на двамата отишли си без време военнослужещи.

Стоянова и Ламбуров ще бъдат изпратени с воински почести. Заради траура плануваният за през днешния ден коледен концерт на военно-духовата музика към 61 Стрямска бригада е отсрочен за 18 декември. В нощта на 29 против 30 ноември някогашният командос Светослав Каменов е умъртвил в жилището си в Сопот рейнджърката. Основната и до в този момент версия на проверяващите е, че двамата се скарали поради автомобила на Стоянова, която Светослав трябвало да ремонтира, само че предал за скрап и очаквал да вземе дребна сума пари. 

Преди дни Каменов се яви безпардонен, с нетрепващи очи пред съда в Пловдив и сподели, че желае домакински арест. Въпреки, че когато е бил задържан, е признал, че е счупил врата на Десислава и е натъпкал тялото й под дивана, а след това забил в седалката две видии, в досъдебното произвеждане той не е направил самопризнания за ликвидиране.  Съдът остави Светослав Каменов в ареста за непрекъснато.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР