Plovdiv24.bg Kaufland предприема редица мерки във връзка с разпространението на коронавирус

...
Plovdiv24.bg
Kaufland предприема редица мерки във връзка с разпространението на коронавирус
Коментари Харесай

Суперважно съобщение от Кауфланд, за да се избегне заразата!

 Plovdiv24.bg Kaufland подхваща редица ограничения по отношение на разпространяването на ковид COVID-19:

" Kaufland България носи отговорност за здравето на своите чиновници и е подхванала редица превантивни ограничения за сигурността и здравето на екипа от всички свои посоки – магазини, Централен склад, Обслужващ офис и IT HUB. Като съществена защитна мярка при вируси експертите предлагат повишение на хигиената: персонална и на работното място.

Затова компанията към този момент срещна своите чиновници с съответните рекомендации на Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация. Препоръките на специалистите от време на време се напомнят и се моли към тяхното съблюдаване, както и за следене на настоящата информация, която управляващите оповестяват.

Конкретните ограничения, които към този момент предприехме, са:

От 17 март, Kaufland България временно вкарва понижено работно време от 8:00 до 20:00 часа за всички свои обекти в цялата страна. Мярката се постанова поради натовареността на чиновниците и за по-спокойната им работа.

За да се обезпечи умерено извършване на покупки за клиентите и спокойната работа на чиновниците, при опашки в комерсиална зала, ще се минава към пропускателен режим на входа на хипермаркета. Властите спомагат за това да бъде обезпечен публичния ред на територията на хипермаркети Kaufland.

За облекчение на чиновниците, във всички санитарни пространства и пространствата за отмора са поставени информационни табели за хигиената на работното място.

Компанията доста е повишила и е подсигурила нужните количества препарати за хигиена на работното място. Осигурени са дезинфектанти и ръкавици.

Служебните пътувания в чужбина са преустановени.

Вътрешнофирмените образования са спрени.

За срещи се препоръчват видео- или телефонни конференции.

На 16.03.2020 следва да заработи специална вътрешна телефонна линия, на която чиновниците да могат да задават своите въпроси по тематиката.

Kaufland България е подхванала редица спомагателни ограничения и по повод на хигиената на своите обекти:

Те се почистват, дезинфекцират и проветряват редовно.

На входа на всички магазини на компанията разполагаем на клиентите има хигиенни станции за стерилизация, за които сега са подсигурени спомагателни количества дезинфекциращ препарат.

На видно място в потребителските тоалетни е поставена  " Хигиенна директива за ръце ".

Започнат е развой по дезинфекция на пазарските колички.

Дезинфекцират се лентите за слагане на артикули на каса.

Клиентите получават непрекъсната информация на територията на обектите Kaufland с насоки за прилагане на:

- хигиеничните станции;

- ръкавици при извършване на покупки от пекарна;

- целесъобразна отдалеченост при изчакване на и към касова зона;

картови разплащания, при възможност;

Всекидневно в компанията се организира среща с представители от всички посоки, на която се проучва настоящото развиване на обстановката и се вкарват всички нужни ограничения.

Компанията моли към всички свои клиенти за нужното схващане, почитание и самообладание към чиновниците, които вършат всичко допустимо, с цел да обслужват бързо и дейно.

Благодарим Ви! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР