Plovdiv24.bg > Мистериозно кървава драма се е разиграла в столицата. Инцидентът

...
Plovdiv24.bg
> Мистериозно кървава драма се е разиграла в столицата. Инцидентът
Коментари Харесай

Мистериозна кървава драма разтърси столичен квартал

Plovdiv24.bg > Мистериозно кървава драма се е разиграла в столицата. Инцидентът се е случил в квартал " Изток “. Това научи Блиц от своя читателка. По думите й всичко е станало в един от входовете на блок 13.

" Прибирах се когато видях, че начело има извънредно доста полицейски коли и кола за спешна помощ. Униформените даже не ми дадоха да вляза във входа “, по този начин читателката ни стартира описа си за случилото се. По думите й във входа лежал оцапан с кръв мъж. " Първоначално си помислихме най-лошото. Но в един миг видяхме, че е жив. Лекарите незабавно го откараха към болница, тъй като споделиха, че е доста зле “, споделя още дамата.

Пред униформените мъжът, който е към 40-годишен, споделил, че не помни какво му се е случило.

" Изглеждаше извънредно. Съседи споделиха, че са го намерили в безпомощно положение и незабавно алармира на телефон 112. Всички споделят, че най-вероятно са го смели от пердах. Няма какво друго да му се е случило, че да има толкоз доста кръв и целият да бъде издут и посинен “, споделя още читателката ни.

Към момента аргументите за кървавата драма към момента са неразбираеми. Какво е положението на потърпевшия мъж също не се знае.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР