Plovdiv24.bgКазвам ви - ще има коалиционно правителство. Никакви имена обаче

...
Plovdiv24.bgКазвам ви - ще има коалиционно правителство. Никакви имена обаче
Коментари Харесай

Кирил Петков от Главната: Казвам ви - ще има коалиционно правителство

Plovdiv24.bg " Казвам ви - ще има съдружно държавно управление. Никакви имена обаче до момента не сме обсъждали ". Това съобщи пред публицисти Кирил Петков, от Политическа партия " Продължаваме промяната “, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .  

Петков, който дружно с Асен Василев е в Пловдив, с цел да поддържа двойката Радев - Йотова, заяви още, че до момента има градивни диалози единствено за това по какъв начин ще протече процесът на самите договаряния, чак по-късно ще се приказва за политики, а имената ще бъдат за последно. Всичко, което сега се разисква като имена са единствено опорки и подправени вести и не би трябвало да се има вяра на тях.

" Много е положително упованието ми към този момент,  веселя се на съдружните ни сътрудници, те са градивни “, сподели още Кирил Петков. По думите му процесът на договарянията ще е безусловно транспарантен, всичко ще се излъчва онлайн, тъй че да се види от всички.  

По отношение напрежението по оста България - Турция от последните дни, Петков сподели, че това, което сега е значимо е българските жители да поддържат избора на Радев в неделя и те се надяват техните гласоподаватели да поддържат точно тази кандидат-президентска двойка.

" Искаме да имаме непоклатимост, да продължим да работим дружно, изборът в неделя е значим, същинската борба за смяна не е приключила “, сподели още Петков.  Той разясни, че процесът на договарянията ще се води доста ясно, с 18 тима, по 18 тематики от всичките съдружни сътрудници. Той ще продължи от вторник до събота, чак по-късно ще се разискват имена. " Най-важният приоритет е общото единодушие. България ще има има съдружно държавно управление “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР