Пловдив ще бъде домакин на традиционния международен турнир по спортна

...
Пловдив ще бъде домакин на традиционния международен турнир по спортна
Коментари Харесай

Над 500 състезатели от 21 държави на турнир по спортна аеробика в Пловдив

Пловдив ще бъде хазаин на обичайния интернационален шампионат по спортна аеробика за деца, юноши и девойки, мъже и дами Plovdiv Cup Aerobics Open от 7 до 9 октомври. Тазгодишното издание на конкуренцията е 13-о следващо и е включено в календара на Международната федерация по гимнастика (ФИГ). То ще се организира в Палата номер 6 на Международен панаир - Пловдив, а поръчка за присъединяване в шампионата са подали над 500 участници от 21 страни.

" Очакваме на спортния подиум да забележим част от елита на международната спортна аеробика, в лицето на редица състезатели, завоювали медали от последното международно състезание, провело се през месец юни в Португалия, както при мъжете и дамите, по този начин и при юношите и девойките ", оповестиха уредниците на конкуренцията.

Делегат на надпреварата ще бъде Кристина Казентини (Италия), вицепрезидент на Техническата комисия по спортна аеробика към Европейската федерация по гимнастика (ЮЕГ).

Поради огромния брой участници квалификациите ще стартират още на 7 октомври (петък), а формалното разкриване на надпреварата ще бъде на 8 октомври - събота от 15:00 часа.

Най положителните осем съчетания във всяка възрастова група и категория от двата квалификационни дни ще се борят за разпределението на медалите на финалите, които ще се проведат в неделя - 9 октомври.

В надпреварата присъединяване ще вземе целият народен тим, завоювал два златни, два сребърни и два бронзови медала на последното Световно състезание. Входът за фенове ще бъде свободен.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР