Пловдив. С родопска кабагайда, песни и народни танци местна коалиция

...
Пловдив. С родопска кабагайда, песни и народни танци местна коалиция
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Местна коалиция „БСП за България ” в община Родопи закри кампанията си с „Победа” и призив да се гласува

Пловдив. С родопска кабагайда, песни и национални танци локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България( Политическа партия АБВ) ” закри предизборната си акция в община Родопи. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Мястото на последната среща с гласоподавателите, преди вота на 27 октомври, не беше определено инцидентно. Именно в село Първенец живее със фамилията си претендентът за кмет на община Родопи Павел Михайлов. На сцената в читалище „ Съзнание ” се качиха и застанаха пред гласоподавателите още лидерът на листата за общински съветници и заместник-председател на Политическа партия АБВ Владимир Маринов, претендентите за кметове на всички 21 обитаеми места в общината, претендентите за общински съветници.
„ Чест е, че стоя пред вас в края на тази предизборна акция. Кампания, която беше положителна, акция „ очи в очи ” в пряк конфликт с проблемите на хората ”, обърна се разчувствуван към съгражданите си претендентът за кмет на „ Родопи ” Павел Михайлов. „ Последният месец мина в непрекъснати, стотици срещи с жителите на община Родопи. От тях разбрах две неща – хората харесват нас, нашата стратегия и това, което вършим. И са мощно разочаровани от настоящето ръководство, ръководство, което не докара до нищо положително. Управление, което към този момент осем години тегли най-голямата селска община в България към дъното. Именно поради ПРОМЯНАТА, от която се нуждаят нашите села и развиването на „ Родопи ” ние се обединихме и създадохме коалиция „ Българска социалистическа партия за България (ПП АБВ) ”, тъй като дружно можем да променим ръководството на общината – с общи хрумвания, с обща стратегия за ръководство. ”
Зад кандидатурата за кмет на община Родопи Павел Михайлов застават тим от експерти, само че и младежи, политически лица, само че и нови персони.
„ Само след три дни ние ще викаме - победа! За мен е чест да повеждам тази листа, чест е да пазя целите на Павел. Достойният кмет на нашата община! ”, думите на Владимир Маринов, лидер на листата за съветници в общината, бяха посрещнати с нестихващи овации. „ Ако някой през днешния ден споделя, че ГЕРБ има друга опция, също така, което е пред вас - лъже. Напред, другари! ”, съобщи той.
В поддръжка на претендентите за кмет и общински съветници в община Родопи от локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България (ПП АБВ) ”, специфични посетители бяха Ивайло Калфин, член на Националния съвет на Политическа партия АБВ, Манол Генов - депутат, и Явор Гечев - ръководител на Националния съюз на земеделските кооперации в България.
„ На 27 октомври всички ние ще покажем удовлетворени ли сме от досегашното ръководство или нещо би трябвало да се промени. Два мандата тук, в община Родопи, очевидно не е минавала джипката на премиера. Защото осем години към този момент „ Родопи ” е без пари, без извоювани и осъществени европроекти. Тези хора тук, пред вас, знаят по какъв начин да се опълчат на Борисов и ГЕРБ и да извоюват положителното на община Родопи. Затова нищо в изборите не е предрешено. Затова всеки глас е значим. Затова всеки човек, който гласоподава е значим. Да превърнем недоволството в избор ”, прикани Ивайло Калфин, член на Националния съвет на Политическа партия АБВ. „ В община Родопи разбрахме, че ръководещите са власт до тогава, до момента в който опозицията е разграничена. Затова тук направихме мощна коалиция, от която в този момент ги е боязън. Мъдростта сподели, че може да сме мощ и фактор за Промяна в община Родопи ”, сподели Ивайло Калфин.
Депутатът Манол Генов съобщи, че в Родопи двете партии са се събрали, освен с цел да завоюват изборите. „ Обединението се случи, с цел да се реализира най-важната цел – двете леви партии да сложат завършек на двумандатният модел на ръководство на ГЕРБ в общината. Синтез на мъдрост, опит, експертиза, а изключително скъпо е наличието на младежите ”, заключи Генов и прикани хората да поддържат претендентите от локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България( Политическа партия АБВ) ”.
Личен ангажимент към жителите на „ Родопи ” пое Явор Гечев, ръководител на Националния съюз на земеделските кооперации в България. „ Ангажирам се след четири години тук и в другите села да очертаем най-вече усвоени фондове на глава на популацията и максимален растеж на частни вложения в Пловдивска област. Нека всеки да даде освен своя глас, само че и сърцето си за бъдещето на община Родопи ”,призова Явор Гечев гласоподавателите.
„ За по-заможна, по-благоустроена и обществено ангажирана община Родопи ще работят след 27 октомври от локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България (ПП АБВ) ”, показват още от Политическа партия АБВ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР