Пловдив расте, а в него намират работа все повече хора,

...
Пловдив расте, а в него намират работа все повече хора,
Коментари Харесай

С деца в Пловдив: къде да отидете

Пловдив пораства, а в него намират работа от ден на ден хора, които трайно се заселват в града със своите фамилии. Възможностите за забавление с деца в града са положителни, а някои от тях са емблематични за Пловдив. Закрити и открити пространства събират най-малките освен в хубаво време и освен през почивните дни.
В последните няколко години Пловдив мощно се разраства както чисто стопански, по този начин и като население. Прииждащите нови хора и техните фамилии са част от един по-голям поток, който включва и възходящите като брой туристи - задгранични, само че и от доста други градове в страната, за които Пловдив е идеална уикенд дестинация.

Много от тези хора идват с деца. А това значи, че имат повече от едно мислено. Както всеки родител знае, едно излизане с дете включва в проекта няколко спомагателни обстоятелството. Те са, че би трябвало да имаш в себе си вода, би трябвало да го нахраниш и да се заредиш с доста самообладание за детски занимания. Това лимитира съществено броя на местата, на които родителите могат да идат, като децата държат и забавата да е постоянно на равнище и имат ниска търпимост към скуката.

Та, видяно през тази призма, какво предлага Пловдив?
Реклама Закрити пространства
На първо място в града като забавно, увлекателно и просветително закрито пространство може да бъде посочен. ловдив, като едно от най-новите попълнения там е залата с пеперудите - същинска атракция за малчуганите.

Освен че е занимателен и децата могат да прекарат в него часове, районният Природонаучен музей в Пловдив е и значима просветителна среда, тъй като предлага забележителен капацитет за образование. Колекциите вършат добра разходка през време, места, събития и хора в еволюцията на човешката история и културно завещание.

Музеят разполага и с планетариум, където децата могат да проследят прожекции за Вселената, Космоса, планетите и Земята.

в града е друго закрито пространство, в което децата могат да се срещнат с познати герои от приказките, пресъздадени от много положителната актьорска натрупа на града.
Реклама
Държавен куклен спектакъл - Пловдив, е профилиран в заниманията за деца. Годишно в театъра се основават сред 3 и 5 нови постановки, а в дейния репертоар на театъра има към 30 заглавия. Спектаклите, които се играят, показват разнообразни жанрове от куклено-театралното изкуство, по тази причина всяко зрелище има целесъобразна стартова възраст за своите фенове. Има и няколко пътуващи постановки, с които трупата играе и отвън залата.

За спортуващите родители непроменяемо от изгода може да се окаже закритото пространство на. В следобедните часове на територията на комплекса се предлага почасова грижа за децата, в пространство, в което могат да се забавляват в особено обособена зона, оборудвана с детски уреди и играчки. Така и родителите, и техните деца ще изразходят малко сила, всеки в удобната си зона - нещо, което рядко се случва.
На намерено
Истинските занимания на Пловдив обаче са на открито - това е мощната част на града. В по-големите паркове с града има добре завършени и обособени площадки за игри, които в слънчево и топло време са цялостни.

Такива са откритите площи на Младежкия рид . Той в действителност е отлично място за разходка и разтоварване от тежкото всекидневие. В подножието му се намира и най-новото място за събития навън - Plovdiv Stage Park, където се организират голям брой мероприятия и работилници за деца.
Откритите пространства на парковете притеглят деца и фамилии в топлите дни
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР