Пловдив. Повече от час десетки асеновградчани мръзнат на Централна гара

...
Пловдив. Повече от час десетки асеновградчани мръзнат на Централна гара
Коментари Харесай

Граждани на Асеновград сигнализираха, че повече от час мръзнат на Централна гара заради променено влаково разписание

Пловдив. Повече от час десетки асеновградчани мръзнат на Централна гара поради променено влаково разписание. Промяната е неуместна, направена е без да се разгласи на никое място, а от БДЖ не обръщат внимание на десетките тъжби, които към този момент са подадени, настояват в сигнал до Радио " Фокус " - Пловдив жители. Проблемът е, че влакът по линия Пловдив – Асеновград е преместен от 17.30 в 17.15. 15 минути са малко за работещите до 17 часа в Пловдив, защото те не могат да стигнат до гарата за това време. Това зап тях значи или да си потеглят по-рано от работа, или да стоят 1 час на гарата в тези зимни условия.
Следващият трен е в 18.25 и идва на гарата в Асеновград в 18.51. Това е повече от час разлика.
" Лично аз съм закупила карта за три месеца и в този момент би трябвало да предпочитам – да я употребявам и да изгубвам всекидневно по един час от деня си, или да я захвърля и да заплащам всеки ден в допълнение за рейс ", твърди пострадала. Според нея огромна част от пътуващите ще създадат същото, ще пътуват с дребните междуселски автобусчета, натъпкани в пандемията, тъй като ще са претъпкани.
Хората схващат, че се прави ремонт, само че считат, че би трябвало да има ои друго решение.

Според тях, това е най-натоварената влакова линия в България. И влака в 17.30 може би е най-пълен поради работещите. Освен това е с прикачване.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР