Пловдив. Министър-председателят Бойко Борисов посети Пловдивската духовна семинария Св. св.

...
Пловдив. Министър-председателят Бойко Борисов посети Пловдивската духовна семинария Св. св.
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов посети Пловдивската духовна семинария „Св. св. Кирил и Методий“, чиято сграда се ремонтира с отпуснати от правителството 600 000 лева

Пловдив. Министър-председателят Бойко Борисов посети Пловдивската духовна семинария „ Св. св. Кирил и Методий “, чиято постройка се ремонтира главно с помощта на отпуснатите от държавното управление 600 000 лв.. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . „ Радвам се, че се строи крепко ", съобщи министър председателят Борисов и подчертава върху забележителните средства, предопределени за просветителна инфраструктура. „ За нас образованието е главен приоритет, в това число духовното ", добави още министър-председателят Борисов.
Към сегашния миг огромна част от ремонтните действия в Семинарията са осъществени. Сменени са старите покриви, които са били в доста тежко положение. Сменена е и отоплителната система, а подовите настилки в постройката са сменени. Учебните пространства са в развой на подготовка за започването на естествен образователен развой.
Пловдивската духовна семинария „ Св. св. Кирил и Методий “ се обитава в представителна постройка с богата история и характерна атмосфера. Разположена е в централната част на град Пловдив и е една от неговите забележителности.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР