Пловдив. Марица (Пловдив) може да стане шампион в Национална волейболна

...
Пловдив. Марица (Пловдив) може да стане шампион в Национална волейболна
Коментари Харесай

Марица може да стане шампион за първи път в Пловдив

Пловдив. Марица (Пловдив) може да стане първенец в Национална волейболна лига Демакс за първи път в Пловдив на следващия ден. Маричанки посрещат в реванша от финалните плейоф Казанлък Волей (Казанлък). Двубоят е на следващия ден, от 17:30 б.в. в зала Сила в Пловдив.

Маричанки могат да завоюват седмата си поредна купа в Пловдив за първи път. До момента Марица завоюва пет от трофеите си в София, а през предишния сезон маричанки получиха трофея, откакто беше решено шампионата да не се възобновява. В Пловдив Марица е вдигал два трофея, само че те бяха в шампионата за Купа България през 2012 и 2019-а години.

В първия конфликт сред двата тима в понеделник в Казанлък шампионките бяха безапелационни и победиха с 3:0 (25:21, 25:13, 25:22) гейма и по този начин към този момент водят с 1:0 победи и са на единствено един триумф от трофея.

Евентуално трета среща сред двата тима е планувана да се играе на 17 април, от 17:30 б.в. в зала Сила.

Това ще е четвърта среща сред двата тима този сезон. Марица победи с 3:1 като посетител в Казанлък в постоянния сезон и 3:0 в Пловдив. В понеделник в първият заключителен конфликт в Казанлък Жълто-сините записаха нов триумф с 3:0.

При триумф на следващия ден Марица ще завоюва петия дубъл в историята си след 2015, 2017, 2018 и 2019.

Съдии на дуела ще бъдат Иван Дурев и Стелиян Дончев.

Двубоят за купата ще се играе при закрити врата, само че ще можеш да го гледаш онлайн в формалния Youtube канал на клуба. Мачът ще бъдат излъчен и по телевизия Б1Б Спорт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР