Пловдив изпрати известния фотограф Стоян Илиев. Негови колеги, журналисти и

...
Пловдив изпрати известния фотограф Стоян Илиев. Негови колеги, журналисти и
Коментари Харесай

Изпратихме Стоян Илиев със залп от фотоапарати

Пловдив изпрати известния фотограф Стоян Илиев. Негови сътрудници, публицисти и хора на изкуството се събраха на церемонията по изпращането му в църквата „ Св. Архангел Михаил “ на Централни гробища.



На централно място в храма бе сложена негова снимка, на която театралничи с обичания си фотоапарат от тези дни, когато бе измежду първите на всяко огромно събитие в Пловдив и региона. Зад нея бе подложен венец от редакцията на вестник „ Марица “, където той прекара над две години.

Колегите се опитваха да изброят медиите, в който Стоян Илиев е работил. Оказа се, че няма огромно издание от времето на „ Отечествен глас “ и „ Комсомолска искра “, за което той да не е снимал.

Стоян Илиев е родом от Червен Бряг в Северна България. Пристигна в Пловдив през 1987 година и обикна града.



Цяло съзвездие фотографи - Милан Христев, Атанас Кънев, Иван Андонов, Сашо Йотков, Методи Плачков, Неделиан Нешев, Наташа Манева, Мария Джелебова, Томан Янев и Евгени Цветков пристигнаха да го изпратят в последния му път. По концепция на Милан Христев, след края на службата всички подвигнаха фотоапарати и заедно направиха „ финален сетен залп “ за сътрудника си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР