Плоският корем и идеално оформеното тяло е мечта и блян

...
Плоският корем и идеално оформеното тяло е мечта и блян
Коментари Харесай

Диетата на спящата красавица

Плоският стомах и идеално завършеното тяло е фантазия и идеал за всяка жена. Често обаче дамите се фанатизират по отношение на тежестта и размера на облеклата си, и това, което е почнало като елементарна диета, се трансформира според.

Фикс концепцията за събаряне на килограми от време на време има неприятни здравословни последствия.

Доста противоречив е режимът на хранене, наименуван „ Спящата хубавица ”. Иначе казано, той напряко си е рисков. Този вид режим или по-скоро – неналичието на подобен, несъмнено е каприз и тип имитиране на от време на време нелепите фешън трендове.

Диета „ Спящата хубавица “ се гради на концепцията, че не можем да ядем, до момента в който спим. Затова и единственото предписание при нея е, да спите, колкото се може повече. По този метод се не помни за яденето, а в случай че огладнеете, незабавно би трябвало да си легнете.

 Сваляне на килограми

Ако сте прекомерно гладни, то предизвикайте заспиването със мощна доза седативи (сънотворни). Когато попаднете под тяхното деяние, вие не приемате никакви калории, затова тялото ви е насила да изразходва към този момент насъбраните такива.

Твърди се, че най-известният човек, придържал се към тази диета, е Елвис Пресли.

Негативите при „ Спящата хубавица ” са доста. От една страна, сходно бързо събаряне на килограми неизбежно ще е последвано от йо-йо резултат.

 Среднощно похапване

От друга страна, има огромна възможност сходно недояждане да ви убие. Голямото количество сън пък, провокирано от неизчислим брой приспивателни, може да докара до главоболие, апатия, психологични и сърдечно-съдови болести.

Освен това, даже и да решите да пробвате сходен хранителен режим, няма доктор, който да ви предпише седативи, с цел да се преборите с непотребните килца.

Трябва да знаете обаче, че повечкото, и най-много – достатъчното сън, може да ви помогне да свалите някое и друго кило. Има потвърдена връзка сред недоспиване и затлъстяване.

Недостатъчния сън през нощта усилва равнищата на хормоните, свързани с трупането на килограми. Това от своя страна провокира неустоимо предпочитание за сладки или мазни храни, с които организмът да се оправи с умората и неналичието на централизация.

Недоспиването може да бъде пагубно за здравословния хранителен режим. То води до по този начин наречените „ захарни пристъпи ”, изразяващи се в прекаляването с храни като бисквити, шоколади и чипсове.

Ако желаете да отслабнете, то си осигурявайте приблизително сред 5, 5 и 8, 5 часа сън на денонощие. Многото сън, както и недоспиването, неизбежно ще се отразят пагубно освен на тялото, само че и на тонуса ви като цяло. Правете всичко в умерени граници.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР