Площадът пред Общината ще стане арена на серия от празнични

...
Площадът пред Общината ще стане арена на серия от празнични
Коментари Харесай

Маратон от концерти на площада пред Общината до Коледа

Площадът пред Общината ще стане сцена на серия от празнични концерти за Коледа. Маратонът от събития стартира на 24 декември с хора на Пловдивско певческо сдружение „ Ангел Букорещлиев “, който тази година празнува 125 години от основаването си.

На 25 декември от 11 часа уменията си ще покажат участници от предаването на Пловдивска социална телевизия „ Ася в страната на гениите “ с водещ Ася Антонова. С коледни песни и танци ще се включат както дребни гении, взели участие към този момент в предаването, по този начин и одобрени имена на поп сцената.

На същото място час по-късно стартира концерт на Студентски танцов състав „ Пълдин “ при УХТ с живописен началник Руси Катерински. Тогава ще се включат и танцьорите от танцов състав “Марица” към СОУ “Цар Симеон Велики”. Децата ще извършват танци от всички фолклорни области.

В 17:00 ч. пък е началото на концерта на пловдивските финалисти в „ Гласът на България “ - Илин Илиев, Ричард Мантарлиев и Лидия Ганева. Тримата се радват на голям брой фенове след присъединяване си в шоуто.

15-годишната Лидия Ганева стартира своя музикален път с вокалния си възпитател Руми Иванова в " АРТ Войс център ". С осъществяванията си на кастингите и идващите стадии на " Гласът на България " тя влезе и в международните ранглисти на The Voice свят.

Илин Илиев пък съумя да остави друг и личен отпечатък с гласовите си благоприятни условия и умеенето да ги комбинира с инструмент. Неслучайно го назовават “Човекът оркестър”.

Ричард Мантарлиев хваща китарата, когато е още на 2 годинки. През 2010-а печели състезанието за най-хубава българска рок тайфа ROCK ONLY. Ричард добива огромна известност измежду ценителите на ​блус рока точно с харизматичния си дух и изключителното комбиниране на китара и глас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР