Пликове от бизнесмена Васил Божков не са стигали до мен

...
Пликове от бизнесмена Васил Божков не са стигали до мен
Коментари Харесай

Пликовете с милионите на Божков не са стигали до мен, обяви Горанов

Пликове от предприемача Васил Божков не са стигали до мен и това са спекулации на един обвинен човек. Това сподели в Пловдив финансовият министър Владислав Горанов. Горанов е измежду основните герои в няколко от постовете във Facebook и в сигнала на Божков до прокуратурата. Хазартният необут да вземем за пример пусна във Facebook подробни извлечения за 67 млн. лева тегления от персоналната си сметка в Булбанк за интервала 2017 - 2019 година "Извлеченията от персоналната ми сметка, които потвърждават изтеглените над 67 млн. лева в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, посредством посочени от него лица единствено за последните 3 години ", твърди Божков. От въпросните извлечения обаче не излиза наяве къде са отивали парите, както и основанията за изтегляне.

"Всеки човек има право да си приказва каквото си желае. Досега не съм си разрешавал мнения по тази тематика и няма повече да разясня. И пред прокуратурата заявих, по време на разпитите, че сходни изказвания са евентуално разследване на характерните климатични условия, при които сега се намира обвиненото лице ", сподели Горанов.

Според финансовия министър за идния избор на съмнение към държавното управление първо би трябвало да се видят претекстовете. Той бу безапелационен, че това няма да е сполучлив избор, тъй като сътрудниците, подкрепящи държавното управление, са обединени от това, "че има още какво да се свърши и ще отхвърлят този избор на съмнение, когато бъде импортиран ". Левицата сега, съгласно него, не е в кондиция да има искания за ръководството на страната.

"Не сме видели нито една по-добра концепция спрямо тези, с които ние изпълняваме нашата управническа стратегия ", добави финансовият министър.

Владисланов дефинира като "коректна " реакцията на американското посолство във връзка с митингите.

"Американската народна власт е една от най-старите в света и това, че те удостоверяват върховенството на закона и правото на митинг на всеки е нещо, което и ние споделяме ", сподели още той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР