Плеймейтките Златка Райкова и Джулиана Гани завеждат дело за клевета

...
Плеймейтките Златка Райкова и Джулиана Гани завеждат дело за клевета
Коментари Харесай

Русата Златка и Джулиана Гани ще съдят Кулагин! Не били проститутки

Плеймейтките Златка Райкова и Джулиана Гани завеждат дело за клюка против гримьора Валентин Кулагин незабавно щом излязат от Къщата на „ ВИП Брадър “ в понеделник. Двете гърли са пазарили Брадъра да употребяват услугите на юриста на шоуто. Сексбомбите са наранени от думите на Кулагин, който при телефонния диалог с приятелката си Никита Джонсън в последния лайф в петък съобщи – „ Това са едни някогашни проститутки, които са влезнали в къщата, с цел да изчистят името си “, визирайки тъкмо Райкова и Гани, писа „ ТелеграФ “.

Клеветите му незабавно предизвикаха настоящия мъж на Русата Златка – Благо Джизъса, който напряко полудя от гняв и се закле, че ще го пречука. „ Тоя в този момент ще бъде обичай – ей тук го декларирам, в Биг Брадър “, разгласи пенсионираният футболист.

Веднага след края на шоуто Малката Джулка и колежката й са поискали среща с юриста на предаването, с цел да обсъдят по какъв начин да му заведат дело по най-бързия метод.

Албена Вулева също влезе в нервност от появяването на хасковлията и почна да атакува Никита за следващ път във формата. Всички останаха с усещане, че живеещата в Швеция татуирана дама се възползва от почитателите на Кулагин, прилагайки същата тактика като неговата във ВИП сезона.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР