Плеймейтката Златка Димитрова посрещна 38-ия си рожден ден сама в

...
Плеймейтката Златка Димитрова посрещна 38-ия си рожден ден сама в
Коментари Харесай

Черната Златка отново сама: Щастлива съм! Грешка беше да се превръщам във втора майка на гаджетата си

Плеймейтката Златка Димитрова посрещна 38-ия си рожден ден сама в напълно женска компания, разкри пред „ Телеграф “ самата тя. От три месеца хубавицата няма мъж до себе си. За последната връзка на бургазлийката не се знае доста, защото самата тя признава, че е в стадий от живота си, в който откровено има вяра, че любовта е за двама и би трябвало да се пази.

„ Аз съм човек на възприятията, на страстите, доста същински човек и по тази причина постоянно бързам, водена от най-искрени усеща, да споделя, че в живота ми има някои, че съм влюбена. Този път взех решение, че ще изчакам, да бъда сигурна в това какво се случва и чак тогава ще споделям “, споделя Златка.

За страдание моделката неотдавна завърши и последната си връзка. Въпреки това е щастлива от всичко, което има, и е в очакване да срещне огромната и споделена обич. Но преди този момент ще даде малко отмора, най-много на страстите си.

„ Вече съм доста по-улегнала и знам какво желая. Искам успокоение най-много. Пожелавам си да срещна човек, който да ме обича същински поради това, което аз владея като качества и като човек, тъй като след всичко, което ми се е случило до момента в персоналния живот, мога все по-рядко да се доверя на хората.

Мъжете виждат в мен Черната Златка , аз диря някого, който не се интересува от това. Започвам да си мисля, че желаят да се срещат с мен, с цел да се покажат, все едно си вършат реклама, аз не желая това. Тези неща ме изхабяват прочувствено. Във всяка една връзка се разпределям. Вярвам, че когато двама души се съберат, го вършат, тъй като се харесват един различен такива, каквито са и не се пробват да се трансформират “, разкрива хубавицата.

И прибавя: „ Чувствам се доста добре сама “. Макар че за себе си споделя, че е човек, който има потребност от страсти и обич, никога не обича самотата, сега съумява да я запълни с няколкото си най-хубави и правилни приятелки и със фамилията си. В себе си открива една-единствена неточност, която прави в връзките си с мъжете, и тя е, че им се отдава на 100 % . „ Толкова доста се приписвам, че се трансформирам в нещо като тяхна втора майка. Това е огромна неточност, тъй като мъжете се възползват от това “, заключва Златка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР