Плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин ще са действащите

...
Плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин ще са действащите
Коментари Харесай

Нора и Кулагин командват в Къщата

Плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин ще са настоящите лица в новия сезон на "ВИП Брадър ". Това стана ясно още от първия лайв на шоуто, откакто Биг Брадър им повери задача да бъдат надлежно тя президент и той - вицепрезидент. Тази година подбора на участниците не изненада никого. 90% от имената бяха ясни преди формалния старт на продукцията.



Певецът и публицист Константин Трендафилов, прочут с прякора си Папи Ханс беше първият съквартирант прекрачил прага на Къщата на "ВИП Брадър ". От визитката му стана ясно, че сега той не е привързан с певицата Дара. "Грациозна, пухкава, красива... това е котката ми ", по този начин ексцентричният реализатор дефинира нежната половинка до себе си. След това пък призна, че сега си няма другарка.



Една от най-големите интриги в шоуто ще е тази сред естрадните певици Ваня Костова и Ева Найденова. "Човекът, който не ме е обичал в никакъв случай е Ева. Тя се занимава с черни вълшебства, в никакъв случай не е била добра с мен. За това напуснах "Тоника " - с тези думи Ваня Костова съкруши феновете на шоуто довечера. Колежката й от "Тоника " обаче отхвърли изказванията й в нейната визитка. След влизането на Ева в Къщата, двете си размениха студен привет. Тя попита Костова дали са измежду първите съквартиранти, само че не последва отговор, а единствено неудобно безмълвие.



Веселин Плачков, изиграл облика на Васил Левски, съобщи, че влиза в шоуто, с цел да победи. Актьорът дефинира себе си като „ куражлия” - не приема някой да му споделя по какъв начин да обича или по какъв начин да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която чака дете до броени дни.

Бизнесменът Стефан Николов или по-известен като мъжа на Гала също ще е част от "ВИП Брадър " този сезон. Той показа пред Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, че макар, че влиза в сезон, чиито слоган е "Женско царство ", той има към този момент своята кралица. Въпреки това, Гала показа, че ревнува от съквартирантките, които ще населяват къщата и че ще гледа изкъсо всеки негов ход. Николов съобщи също, че влиза в шоуто с настройката да го завоюва и твърди, че той ще дефинира разпоредбите в Къщата. Смята се за самонадеян, кадърен и талантлив. Но дали няма да срещне сериозен отпор в лицето на гримьора Валентин Кулагин, който съобщи в първите минути на шоуто: „ Ще имат два разновидността: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила”.

Следващият от участниците Божана Кацарова, която бе един от спечелилите на риалитито Master Chef. Тя е готвила за президенти, актьори и доста богати хора, само че влиза в Къщата, с цел да покаже на хората, че е повече от това, по нейните думи - “много повече от кухненски пастор”.

Мистър София 2018, Ричард, е Съквартирантът с най-ясни претекстове за присъединяване във VIP Brother 2018 - „ Някои се борят за обич, други за семейство, за мен най-важното е да съм съумял! Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България”.

В Къщата влезе и семейство - Петко и Яна Димитрови. Двамата се срещат в телевизионното шоу Dancing Stars, а от пет години са и женени. Влизат в Къщата, тъй като желаят да избягат за малко от децата и да си починат. Двамата ще бъдат със статут на независими Съквартиранти, само че с право на един глас при номинации.

Бъдещият доктор Атанас, по-известен като артистът Наско Колев, съобщи, че се плаши от Женското царство, тъй като доста дами на едно място „ не е свежа работа”. Друг музикант в Къщата ще е неприятното момче на българския рап Ванко 1. Ванко счита, че е единственият български реализатор, който дава отговор на условията на американския шоу бизнес. Влизайки в Къщата съобщи, че не би приел задачи, в които го карат да се облича като балерина или жена, само че дали в действителност ще откаже?

„ Много ненавиждам да ми се надуват и доста обичам да ги пукам. Мога да надговоря всеки и то в рими, тъй че да не ме ядосват”, това пък съобщи изпълнителката Диона, която дефинира себе като “българския Еминем”. Заедно с нея ще гледаме и друга БГ изпълнителка – Лора Караджова, която сподели, че се гордее с песните си и стила, в който работи и се надява в Къщата да не влезе и тъмната й страна Телевизионната водеща Мира Добрева харесва концепцията за Женско царство. Иска да види дали дамите могат да са обединени „ Като едната донесе ябълка на другата, останалите да не изплюят бръмбари по нея. Най-много обичам чепатите характери, доста обичам комплицираните характери. Смятам, че ще ги покоря. Умирам от боязън, че някой може да ме нарани”.



И най-после - моделът в Къщата се споделя Розмари. Тя е от разбъркан брак - татко й е немец, а майка й - от Казанлък. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, само че не счита, че е характерен модел, тъй като няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР