Плеймейтката Николета Лозанова продава историята на живота си за 20

...
Плеймейтката Николета Лозанова продава историята на живота си за 20
Коментари Харесай

НиЛо издаде автобиография ВИДЕО

Плеймейтката Николета Лозанова продава историята на живота си за 20 лева с отстъпка. Ни Ло зарадва върлите си фенове като заяви, че е издала биографична книга за живота си.

В лайф във Facebook силиконовата брюнетка показа новото си начинание.

Лозанова, която проби в шоубизнеса с успеха на състезанието “Плеймейт на годината " през 2006 година показа, че в книгата е изцяло същинска и споделя всичко за себе си.

В хартиеното издание са събрани и изявленията с най-близките й хора. За състезанието, изстрелял я на върха, споделя, че тогава е била “супер смотана ".

“Мечтаех си да имам дълги коси като другите девойки, те ме мачкаха с пари и любовници ", спомня си плеймейтката.

Ни Ло разкри и друга детайлност от живота си, а точно дали е бременна от футболиста Николай Михайлов. За момента отговорът е негативен, само че даде обещание в бъдеще, в случай че я застигне богатствата новина, да го разкрие онлайн пред почитателите си.

“През годините доста хора се пробваха да ме уязвят, да ме срутен душевен, да се подиграят с мен и с това, което работя. Питали са ме какво написа на визитната ми картичка, през днешния ден не се нуждая от такава ", открехва завесата какво написа в книгата.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР