Плеймейтката Марешка със сигурност вече знае какво е да ѝ

...
Плеймейтката Марешка със сигурност вече знае какво е да ѝ
Коментари Харесай

Достойни мъже ли? Пореден нож, забит в гърба на Марешка от ''Игри на волята''

Плеймейтката Марешка сигурно към този момент знае какво е да ѝ забият нож в гърба близки хора. И то, поради историята ѝ, нееднократно.

Красивата чеченка, както се знае, бяга от родината си, където е била омъжена за деспотичен мъж, която я е биел, не ѝ е давал да гушка детето си, изнасилвал я е, а тя е трябвало да чисти от заран до вечер. 

Виж още: Дрехи долу! Марешка остана изцяло гола за артистична фотография и направи самопризнание

В следващ епизод на риалитито " Игри на волята " Марешка призна нещо пред мъжете от своето племе, това на Славяните. Едвам сдържайки сълзите си, тя показа с тях, че са ѝ дали нещо, за което постоянно е мечтаела - да има семейство.

Виж още: Историята на Марешка от ''Игри на волята'' е шокираща, а тя - една в действителност мощна жена

" Много съм ви признателна, тъй като разбрах какво е фамилията ", стартира прочувствено тя. И разясни - хората имат отрицателни черти, поожителни такива също, само че фамилията ги приема, каквито са.

" Наистина ви благодаря, тъй като ми дадохте урок, който с никакви пари няма да мога да купя ", беше откровена пред мъжете Марешка, които обаче по този начин и не събраха храброст, с цел да я погледнат в очите.

Виж още: Модерна фитнес майка и веган: Амелия-Мира от ''Игри на волята'' е супер мацка!

Въпреки това обаче Марешка им сподели, че за нея те са мъже, каквито не е вярвала, че съществуват - почтени, а не егоисти.

Парадоксалното в тази ситуация е, че малко по-късно Марешка беше номинирана от същите тези мъже, на които благодари по-рано. Което от своя не беше изненада, защото в диалог Георгиос неколкократно съобщи, че първо желае да се раздели с дамите в племето.

Така една против друга се изправят две сестри - Амелия-Мира и Марешка. 

Виж още: Бояна Генова свети и в ''Игри на волята''! Каква е тайната на супер формата ѝ?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР