Плеймейтката Марешка беше поредният участник от Игри на волята, който

...
Плеймейтката Марешка беше поредният участник от Игри на волята, който
Коментари Харесай

Накъде след ''Игри на волята''? Марешка разкри плановете си, както и зловещи истории от миналото

Плеймейтката Марешка беше следващият участник от " Игри на волята ", който напусна риалитито. Битката ѝ за оцеляване против Амелия не беше кой знае какъв брой равностойна, само че е реалност, че един от най-емблематичните герои към този момент не е част от предаването, а племето на Славяните сигурно осиротя. 

Пред " Събуди се " моделката очерта пътя си след напускането на предаването. Стана ясно, че професионалните задължения ще я отведат към Москва, където ѝ следва фотосесия.

Виж още: Достойни мъже ли? Пореден нож, забит в гърба на Марешка от ''Игри на волята''

Снимките обаче ще са без животни, тъй като Марешка има неприятен опит от лятото, когато три пъти я е нахапало куче за врата. Зъбите му попаднали на милиметри от сънната артерия, което би било съдбовно.

Виж още: Историята на Марешка от ''Игри на волята'' е шокираща, а тя - една в действителност мощна жена

" Ходих да си проливам патрон, макар че в никакъв случай не съм вярвала в такива неща. Ритуалът беше за махане на вълшебства. На финала би трябвало да хвърля катанец в морето ", споделя хубавицата.

Виж още: Дрехи долу! Марешка остана изцяло гола за артистична фотография и направи самопризнание

 

Що се отнася до присъединяване ѝ в " Игри на волята ", някогашната Славянка показа, че като че ли целият ѝ живот е бил като подготовка за това предизвикателство.

" Майка ми ме биеше непрекъснато, а татко ми постановяваше някакви правила. Седяла съм гладна с мъжа ми, родена съм във Варна, само че родителите ми взеха решение отново да се върнем в Чечня. Там срещнах едно момче, чеченец - младо, детска обич, и имахме дете. Но животът ми с него беше доста тежък - непрекъснато ме унижаваше, бях като робиня, не ми даваха да си прегръщам детето, тъй като го считаха за демонстрация на уязвимост ", споделя тя.

А дали е огорчена от това, че е номинирана от хора, които назова семейство? Не, несъмнено. " Понякога се жертваш поради фамилията. Затова щом не съм добър състезател, беше вярно да си потегли. След като си ударих главата, самочувствието ми падна и взех решение, че може би е пристигнало време да си потегли ", безапелационна е тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР