Плеймейтката има връзка със заможен адвокат и заради него се

...
Плеймейтката има връзка със заможен адвокат и заради него се
Коментари Харесай

Любов: Черната Златка се мести да живее в София при адвокат

Плеймейтката има връзка със състоятелен юрист и поради него се е преместила в София. Доскоро силиконката живееше в родния си Бургас, само че любовта я е отвела още веднъж в столицата. Атлетичната брюнетка даде малко време след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев, преди още веднъж да се впусне в сантиментални връзки.

Тя претърпя не една или две любовни несполуки в предишното, само че този път била обнадеждена, че ще й потръгне в персоналния живот. Половинката й наскоро я зарадвал с ключовете за чисто нов автомобил.

„ Винаги диря любовта, не мога да пребивавам без нея. Тя ми дава ужасно доста мощ, стимулира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам елементарно през сложни моменти. Тя е всичко за мен! Не обичам да съм сама! “, споделяла е Димитрова. 

                             

За новия мъж на смуглата бургазлийка не се знае доста. Известно е единствено, че е правист и е почти на нейната възраст. Досега Златка излизаше най-вече със спортисти и фитнес фанатици, само че очевидно е решила да смени таргета, написа Уикенд. От известно време тя е доста потайна и рядко приказва за персоналните си връзки. Профилите й в обществените мрежи са най-вече с рекламна устременост, тъй че надали ще забележим новото й гадже на фотография.
                             

Най-тежката разлъка в живота на Димитрова бе тази с бащата на сина й – Мирослав Недев. С него тя не е в положителни връзки, само че се пробва да поддържа естествена връзка в името на дребния Миро.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР