Плеймейтката Джулиана Гани отново хвърли бомбата с новината, че ще

...
Плеймейтката Джулиана Гани отново хвърли бомбата с новината, че ще
Коментари Харесай

Джулиана Гани пак e бременна? Силиконката иска да дари новото гадже с момиченце

Плеймейтката Джулиана Гани още веднъж хвърли бомбата с новината, че ще стават родители с новото ѝ гадже служителя на реда Теодор Гецов. Джулката не стопира да споделя фотоси и картинки, от които излиза наяве, че работят интензивно за бебе или бременността ѝ към този момент е реалност. Последователите не стопират да я заливат с въпроси, на които тя не дава прецизен отговор. 

Виж още: Образованието отново е на мода: Адам се дипломира в Берлин

Двойката са дружно от единствено три месеца, само че към този момент имат огромни проекти за общото им бъдеще. И двамата не крият, че желаят второ дете, като Гани упорито споделя, че този път ще е момиченце – може към този момент да има заложби и на пророчица, знае ли човек. 

При предната си бременност с Давид тя кри новината 7 месеца, тъй че надали и в този момент ще побърза да се похвали. Или пък ще го направи, с цел да натрие носа на някогашния си Илиян, с който се разделиха по най-грозния метод. Силиконката отстъпи правата за развъждането на детето на неговия татко след развода им и очевидно е решила, че още веднъж би трябвало да има рев в дома ѝ.

Виж още: Тунингът продължава, сълзите не стопират! Алекс Богданска не смъква халката макар раздялата

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР