Плеймейкърът на Лудогорец - Марселиньо, обяви след днешното нулево домакинско

...
Плеймейкърът на Лудогорец - Марселиньо, обяви след днешното нулево домакинско
Коментари Харесай

Марселиньо: Това е най-лошият момент на Лудогорец в Европа

Плеймейкърът на Лудогорец - Марселиньо, разгласи след днешното нулево домакинско тъждество против АЕК (Ларнака), което изхвърли орлите от ЛЕ, че това е най-лошият миг за клуба в Европа.

“Лудогорец постоянно прави нещо в ШЛ или ЛЕ. Винаги прави някои положителни мачове. Винаги има късмет да се класира или пък се класира. Това е най-лошият миг за Лудогорец в Европа. Не е добре, тъй като няма победа. Мислехме да се класираме, само че в този момент би трябвало да продължим напред и да мислим за българското състезание.

Срещу Леверкузен направихме огромно първо полувреме, само че при 2:0 не успяхме да задържим топката. Второто полувреме бяхме доста зле. Срещу Цюрих не успяхме да победим, а най-после те вкараха гол.

Не е единствено липса на шанс. Днес имах една обстановка и в случай че я бях вкарал, можеше и да победим. Кешерю имаше един късмет да създадем 2:0 при гостуването нив Кипър. Не знам. Може би ни липсва централизация или пък недобър миг в Европа. Не е шанс. Трябва да вършим нещо на терена, да вкараме гол. Да сме по-концентрирани. Тези неща ги нямаше през днешния ден и по тази причина не победихме”, сподели Марселиньо.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg Лига Европа 4 кръг, четвъртък 8 ноември  Лудогорец 0:0краен резулат  АЕК Ларнака
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР