Плевнелиев и Паси днес се срещнаха с ГЕРБ и БВ

...
Плевнелиев и Паси днес се срещнаха с ГЕРБ и БВ
Коментари Харесай

И ДБ официално отказаха среща с парламентьорите на Борисов, ДПС - не

Плевнелиев и Паси през днешния ден се срещнаха с ГЕРБ и БВ

Движение за права и свободи потвърдиха, че ще се срещнат с така наречен контактна група по отношение на договарянията за бъдещо ръководство . Въпросната група се съставлява от някогашния президент Росен Плевнелиев и ексвъншния министър Соломон Паси. Тя бе обявена от водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

От пресцентъра на Движение за права и свободи оповестиха пред „ Флагман “, че срещата ще се състои в понеделник, само че към момента часът й не е явен.

Днес обаче стана ясно, че „ Демократична България “ към този момент публично са отхвърлили поканата. Новината заяви Росен Плевнелиев.

Официално отвод оповестиха и от „ Продължаваме промяната “ и Българска социалистическа партия. Причината е, че те са изрично срещу да поддържат държавно управление, излъчено с мандата на партията на Борисов.

Днес в зала „ Запад “ Плевнелиев и Паси имаха диалози поредно с ГЕРБ-СДС и с „ Български напредък “ . След тях бяха отправени апели от всички участници противниковите политически лагери да стартират да си приказват.

От седмата парламентарна групировка – на прокремълските радикали от „ Възраждане “, също оповестиха, че няма да се срещнат с Плевнелиев и Паси.

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР