Плевенският Спартак запали искрата на баскетбола у още 100 деца

...
Плевенският Спартак запали искрата на баскетбола у още 100 деца
Коментари Харесай

Плевенският Спартак запали искрата на баскетбола у още 100 деца

Плевенският Спартак възпламени искрата на баскетбола у още 100 деца на следващата си среща от мъжкото състезание на страната, оповестиха уредниците на самодейността " Обичай Спартак, бит Плевен! ". СУ " Иван Вазов " и ОУ " Св. Климент Охридски " са следващите две учебни заведения, които са подкрепили тази концепция с наличието си на дуела в зала " Балканстрой ".

Баскетболният Спартак загуби от Черно море Тича, само че завоюва любовта на към 100 възпитаници безапелационни са основателите, които са си сложили за цел да се поляризира баскетбола в Плевен. Малчуганите близо два часа бяха на крайници и скандираха в поддръжка на плевенския отбор. Заедно с тях, специфичен посетител бе изпълнителят Дули, нашумял с песента си " А ти ходил ли си в Плевен ми кажи ", която е прозвучала по време на една от паузите.

Наставникът на отбора Александър Дяковски и възпитаниците му след края на срещата отделиха време на учениците, с цел да се снимат с тях и да раздадат подписи. Целта на самодейността " Обичай Спартак, бит Плевен! " е да покаже, че баскетболът не е единствено победи и загуби, а спорт за наслаждение и здраве - наслаждение, което построява персони в живота. Сред основателите е и персонално старши треньорът на Спартак Александър Дяковски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР