Плевенският Спартак взе само точка от първите два мача (1:1

...
Плевенският Спартак взе само точка от първите два мача (1:1
Коментари Харесай

Красимир Бислимов пое отговорност за слабият старт на Спартак

Плевенският Спартак взе единствено точка от първите два мача (1:1 във Видин и 0:1 в Севлиево) на пролетния дял на Северозападната Трета лига. Лошият старт изненада даже и противниците, които считаха плевенчани за главен любимец за класиране в призовата тройка.

Старши треньорът има пояснение за слабото начало на тима му:

" Поемам отговорност за неприятният старт на. Нека обаче да се знаят аргументите, довели до него. Започнахме зимната подготовка с съвсем нов тим, формиран напълно от млади момчета. Въпреки това изиграхме положителни мачове в подготвителният интервал, колкото и тези контроли да не са значими. От началото на пролетния дял на шампионата обаче не можем да използваме някои от играчите по аргументи независещи от клуба. Този проблем намалява класата на тима. Като прибавим и неналичието на опит у другите момчета, обяснението за получените недобри резултати е на разположение. Въпреки това, аз съм удовлетворен от старанието на нашите играчи.

Нужно е време и самообладание за построяването им като футболисти. Ние с сътрудника ми Петър Ванков ще им го осигурим, макар неприятните условия при които работим от много години и незадоволителните финансови средства ", разяснява Бислимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР