Плевенските полицаи са задържали 25-годишен за телефонна измама в Гърция,

...
Плевенските полицаи са задържали 25-годишен за телефонна измама в Гърция,
Коментари Харесай

Мъж е задържан в Плевенско, измамил по телефона гъркиня за хиляди евро

Плевенските служители на реда са задържали 25-годишен за телефонна машинация в Гърция , осведомят от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Активните мероприятия са проведени с ефикасна преписка сред българските и гръцките управляващи по линия противопоставяне на телефонните измами.

Плевенските криминалисти със съдействието на техни сътрудници от бранш „ Измами “ при ГДНП – Министерство на вътрешните работи са събрали задоволително доказателства за ареста на 25-годишен съотечественик.

Акцията по задържането му е извършена на 26 октомври в 16.40 часа в село Ясен. Жертвата на схемата е 66-годишна гръцка гражданка , която след поредност от телефонни диалози, е предала на българина сумата от 25 хиляди евро .

Установено е, че мъжът е съпричастен към осъществена на 25 октомври в град Аталанти телефонна машинация, прецизираха от полицията в Плевен.Част от парите саи са приобщени към материалите по случая като материални доказателства.

Първоначално 25-годишният е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. По случая е сезирана Районна прокуратура - Плевен.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР