Плевенската община Левски спечели лауреатски звания от международния етап на

...
Плевенската община Левски спечели лауреатски звания от международния етап на
Коментари Харесай

Община Левски спечели лауреатски звания от международния етап на конкурса Зелена планета

Плевенската община Левски завоюва лауреатски звания от интернационалния стадий на състезанието "Зелена планета ", оповестяват от общината.

Състезанието е проведено от Фондация "Устойчиво развиване за България " и Националния замък на децата. Конкурсът е част от интернационалния детски екологичен конгрес, проведен по самодейност на Общоруското детско екологично придвижване "Зелена планета " в границите на интернационалната стратегия "Диалог сред културите ".

Българската асоциация на рекламодателите разгласи спечелилите в BAAwards 2019

Ученици и учители от Община Левски са получили премиите си в Руския културно-информационен център в София. В раздел "Природата и орисите на хората " премия за лирика е присъдена на Симона Стефанова - 3 клас, СУ "Крум Попов ", гр. Левски. В раздел "Природата - скъп подарък, един за всички " за социално-значим план с потребна екологична стойност, групова премия са получили екип възпитаници от 6 клас - Християна Георгиева, Преслав Петков, Владислав Бешев и Вяра Панева от ОУ "Неофит Рилски ", с. Обнова, с началник Хортензия Морозова.

Освен възпитаници, е награден и възпитател в Община Левски, за разработка в раздел "Фестивал на педагогическото майсторство ". Снежина Любенова от Детска градина "Слънце " е получила "Диплом за победител ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР