Плевен. Председателят и зам.-председателят на ПП Републиканци за България Цветан

...
Плевен. Председателят и зам.-председателят на ПП Републиканци за България Цветан
Коментари Харесай

ПП Републиканци за България: 4 април ще донесе дълго чаканата промяна

Плевен. Председателят и зам.-председателят на Политическа партия " Републиканци за България " Цветан Цветанов и Павел Вълнев бяха на посещаване в градовете Плевен, Искър и Червен бряг. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

Обиколката в региона стартира в Плевен, от където Цветанов и Вълнев организираха работна среща с претендентите за народни представители от 15 - ти МИР. Водачът на листата, Владислав Николов ги срещна с ситуацията в региона, след което се разходиха из града.

Плевенчани бяха прелестно сюрпризирани от срещата им с предприемача Павел Вълнев и Цветан Цветанов. Лично те помолиха за поддръжка Плевенчани на изборите на 4 април, с бюлетина 21. Цветанов и Вълнев, дружно с претендентите за народни представители посетиха и град Искър, където на площада ги очакваше навалица от хора.

Всички бяха признати извънредно задушевно и дадоха знак, че българите са подготвени за смяна на статуквото, точно с Републиканци за България. В края на деня беше извършена среща и в Червен бряг.Симпатизанти и членове на партията чакаха с неспокойствие срещата си с Цветан Цветанов и Павел Вълнев.

" За мен е огромно наслаждение да бъда през днешния ден тук. Всички знаем, че властта употребява всевъзможни способи за заплашване и манипулиране на вота. Такъв образец е и със запаления автомобил на нашия претендент за депутат Христо Гешов. За това през днешния ден сме тук, да изкажем поддръжка и да покажем, че нас не ни е боязън и че 4 април ще донесе тази по този начин дълго чакана смяна ", сподели Цветанов.

Павел Вълнев поддържа казаното от ръководителя на Републиканци за България, като добави, че е изцяло сигурен, в триумфа на партията на 4 април, тъй като на всички места вижда млади и амбициозни хора.

Всички се разходиха по улиците на Червен бряг, а Христо Гешов им сподели и компрометирания червенобрежки пазар, локално читалище и други Редица жители бяха прелестно сюрпризирани да се видят с Павел Вълнев и Цветан Цветанов по улиците в града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР