Плевен. Народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева председателстват съответно

...
Плевен. Народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева председателстват съответно
Коментари Харесай

Плевен: Владислав Николов и Ралица Добрева оглавяват областния и общинския щаб на ГЕРБ

Плевен. Народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева ръководят надлежно предизборните щабове на регионално и общинско равнище за идните избори за български представители в новия състав на Европейския парламент. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .
„ Сега е времето България да утвърди своя европейски престиж. Изборът на повече евродепутати от ГЕРБ – ЕНП е гаранция за отбраната на българските ползи от една страна и сполучливото европейско развиване на страната от друга. ”. С тези думи Владислав Николов в качеството си на началник на регионалния избирателен щаб се обърна сътрудниците си. Той акцентира, че разчита на усърдната работа на общинските щабове и на всеки един член и симпатизант на партия ГЕРБ.
„ Когато в една партия се работи е обикновено да има и различия, само че това, което отличава ГЕРБ от всички други партии е способността да се сплотява към дела. Евроизборите са следващата значима за бъдещето на страната цел. И дружно ще реализираме триумф ”, сподели ръководителят на общинския щаб на ГЕРБ Ралица Добрева. Тя насърчи членовете на щаба да търсят персоналния контакт с хората и в диалозите си с тях да следват само и единствено обстоятелствата - действително свършената работа и постигнатото досега от държавното управление, евродепутатите и еврокомисаря ни.
„ За разлика от опозицията ГЕРБ не се нуждае от похватите на популизма, с цел да убеждава хората. Това е непочтен, манипулативен сбособ, който виновна партия като нашата, не би позволила да бъде употребен, при никакви условия. ГЕРБ още веднъж разчита на личния си капацитет и на поддръжката на хората. Това е единствената формула, която постоянно ни е извеждала до триумф ”, заключи Николов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР