Плевен. Близо 1000 души се събраха на традиционната родова среща

...
Плевен. Близо 1000 души се събраха на традиционната родова среща
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов на родова среща в Брестовец: Помнете корените си и пазете паметта на рода си

Плевен. Близо 1000 души се събраха на обичайна родова среща в Брестовец. Тя бе по самодейност на кмета Радослав Иванов от ГЕРБ. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. „ Бъдете единни. Помнете корените си и пазете паметта на рода си ”. С тези думи националният представител Владислав Николов се обърна към хората от. „ Чест за мен е още веднъж да бъдем дружно на това хубаво събитие. Това, че избирате да споделите с мен този ден, е извънреден жест на доверие и приобщаване. ”, благодари Николов. Той прикани кмета Радослав Иванов и жителите на Брестовец да поддържат жива традицията, тъй като „ няма по-голяма обединителна мощ от корените и рода ”.
Заедно с народния представител Владислав Николов посетители на Родовата среща в Брестовец бяха и общинските съветници от ГЕРБ Христослав Михайлов и Йордан Грижов.
За силата на българския дух и хубостта на фолклора ни подсетиха с осъществяванията си самодейни групи от локалното читалище.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР