Плетеница от елементи, които съчетават символиката на българска шевица, буквата

...
Плетеница от елементи, които съчетават символиката на българска шевица, буквата
Коментари Харесай

ББР с ново лого

Плетеница от детайли, които съчетават символиката на българска шевица, буквата Б за означаване на банковата група и стрелки, показващи посоките и опциите за развиване, ще бъдат съчетани в новото лого на Българската банка за развиване, оповестиха от финансовата институция. Негов създател е дизайнерът Антон Робов.

С обновяването на корпоративната визия започват честванията във връзка 20-годишнината на банката, която навлезе в юбилейната си година с рекордни в историята си резултати. През 2018-а ББР засилва кредитната си активност, отпускайки над три пъти повече директни заеми за българския бизнес и четири пъти повече по он-лендингпрограми, регистрира доста нарастване на облагата си, а активите й надвишиха 3 милиарда лв.. Подписването на рамково съглашение за 1.5 милиарда евро с Китайската банка за развиване беше сериозен триумф освен за институцията, само че и за целия банков бранш в България. Финансовата й група набъбна и включва към този момент пет дъщерни сдружения - Микрофинансиращата институция "Джобс ", Националният гаранционен фонд, новосъздадените Фонд за финансови вложения и сдруженията "ББР Лизинг " и "ББР Факторинг ".

Под знака на новото лого Българската банка за развиване ще бъде хазаин на годишната среща на акционерите на Европейския капиталов фонд и на банките за развиване от района - в границите на втория интернационален ББР Форум "Пътища за партньорство ". Продължавайки задачата си на корпоративна отговорност, през юбилейната година банката приготвя и две ценностни акции взаимно с Регионалния исторически музей и Българската национална телевизия за запазване на културното ни завещание и на историческата памет на нацията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР