Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за пролет-лято

...
Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за пролет-лято
Коментари Харесай

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените облекла са шлагер в международните трендове, хем за пролет-лято - точното време за ЗаПлетени истории - новата сбирка на Петя Пеева. Тя е подчинена на концепцията за устойчива мода. Облеклата са направени от висоокачествени материи, проличава изключително внимание към детайла.

Този път не всичко е плетиво, не всичко е мохер при Петя - тя го комбинира, напълно съгласно трендовете, с други материали: Лен, органза, тюл, памук. Изненадващо за мнозина се оказва, че няма нищо по-леко и по-проветриво от плетеното и по тази причина предложенията й са създадени за пролетно - летния сезон.

Пеева не е показвала своя сбирка от 2000 година, когато представянето на Форум българска мода й донесе премия, а с това и короната на дизайнер №1 на плетиво в страната.

Близо четвърт век по-късно тя се завръща към началата, откакто през последните години се посвети на майчинството, на малкия екран и на пиара, а направи и литературна премиера.

“Правя това, което обичам и тази формула прави нещата лесни, макар че основаването на серия от дрехи е дълъг и сложен развой “, споделя дизайнерката.

Провокативното мислене и оргиналните хрумвания печелят клиенти от артистичните среди.

" Името на сбирката ЗаПлетени истории носи концепцията, че истинското облекло и ефектният аксесоар са единствено метод да изразиш себе си, да си самоуверен и убеден ", добавя създателка №1 на плетиво у нас.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР