Пленарната зала се стаи, когато рамо на ветото на президента

...
Пленарната зала се стаи, когато рамо на ветото на президента
Коментари Харесай

Шок в парламента! Стефан Данаилов попари депутатите и всички притихнаха от покъртителното му слово!

Пленарната зала се стаи, когато рамо на ветото на президента против мораториума върху нови лечения даде огромният актьор Стефан Данаилов, болен от няколко години. Навършилият 75 година народен представител пристигна особено от къщи, с цел да излезе на трибуната, откакто следил дебата по малкия екран. Ламбо изрично се разгласи за ветото на Румен Радев и моли към депутатите да загърбят политиката и да постъпят човешки, съобщи " Kaнал 3 ".
" Аз желая да заявя спор на ползи, тъй като ще поддържа ветото на президента, аз съм онкоболен и по тази причина декларирам спор на ползи ", стартира социалистът. " Ако три-четири години съм в ремисия, аз не знам Gоспод какво ще каже след месец. Вие ще кажете - ти имаш пари, ще си купиш. Аз имам, само че тези, които нямат? Нямам метод да не сте изгубили близки от тая гадна, мръсна, тежка болест ", попари всички Данаилов.

" Хайде да създадем две групи и да се разходим из онкологията и хематологията. Големият % са младежи, които би трябвало да живеят, а не могат.

Не ме интересуват тези милиони, те не са отишли напразно, очевидно, само че дайте да създадем един жест. Аз се обръщам към вас като ваш другар, като човек, който ви обича, дайте да постъпим най-човешки, страшни са тия мигове, когато чакаш да пристигна неприятното, или да пристигна положителното, разгадавам на вашия разсъдък ", прикани Ламбо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР