Племето на Резервите се изправи на първи съвет в “Игри

...
Племето на Резервите се изправи на първи съвет в “Игри
Коментари Харесай

Ето кой напусна „Игри на волята“ след племенен съвет на Резервите

Племето на Резервите се изправи на първи съвет в “Игри на волята: България ”. Пред водещата Ралица Паскалева тимът единомислещо номинира Иван Мирчев заради травма, която не му разрешава да продължи напред в играта. Иван напусна предаването без опция да се причисли към някое от трите титулярни племена.



На Арената Непобедимите, Безстрашните и Супергероите се впуснаха в изтощителна номинационна борба. Безстрашните разполагаха с преимущество след успеха на Валери във вчерашния капитански конфликт, а на финала победиха пред другите племена. Инцидент извади Цветан от играта, а когато се завърна, той контузи съотборничката си Виктория.

Въпреки това, Супергероите събраха сили и заеха втората позиция. Забавянето на Георги в подреждането на пъзела отреди последното място на Непобедимите. По този метод се трансфораха в първите, които ще отидат на номинации тази седмица.



Появата на Чакалов като част от Безстрашните на Арената изненада участниците. Той разкри, че останалите Резерви са към момента в играта, което върна вярата на Елица, че може да се събере със своя обичан Алекса. Непобедимите споделиха желанието си да отпратят Куков, който намират за едва звено, с цел да попълнят племето си с по-добър играч.
По-рано денем напрежението при Непобедимите доближи своя връх и цялото племе се обърна против Куков. Неговият пиперлив език намерено предизвика освен Генчо, само че и Елица, което засегна съотборниците му. В Резиденцията коалирането на Безстрашните продължи, а мъжете възнамеряваха тактики против женската част от племето.



Кого ще предлагат Непобедимите? Ще изпратят ли Куков на елиминационен двубой? Ще успее ли Филип да сплоти мъжете в племето на Безстрашните? Кой ще бъде победител във втория номинационен конфликт на Арената? – разберете на следващия ден в 21:00 ч. единствено по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР