Племето на Амазонките спечели териториалната битка и най-накрая ще прекара

...
Племето на Амазонките спечели териториалната битка и най-накрая ще прекара
Коментари Харесай

Амазонките не повярваха на очите си, чуха се мощни крясъци!

Племето на Амазонките завоюва териториалната борба и най-сетне ще прекара седмица в първокласната Резиденция на “Игри на волята " 5. Триумфалната победа донесе капитанът на жълтите - програмистът Момчил Василев, който реши стремително финалния пъзел благодарение на домакинята Теодора Маринова. Тази победа за първи път ще разреши на най-изстрадалото племе и новопристигналия от Чистилището - Румен Радев да се радват на всевъзможни улеснения.

Амазонките напряко не можаха да се нарадват на Резиденцията и израженията на лицата им бяха скъпи.​ Така дълго чаканите луканки, баници, колбаси, течен шоколад и кайсии бяха безусловно атакувани от членовете на племето.​

Гладиаторите, които до неотдавна не познаваха загубата в териториалните борби, претърпяха тежък неуспех. Грешка при разпределението на постове на капитана Калоян Митов изпрати аленото племе на Дивата река, където участниците ще се наложи да живеят в сурови условия за седмица.

В епизода на рисковото риалити тази вечер ще станем очевидци на трагична капитанска борба. Дали тя още веднъж ще сервира изненада на един от водачите?

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР