Племенникът на Рики Мартин - Денис Санчес Мартин отново го

...
Племенникът на Рики Мартин - Денис Санчес Мартин отново го
Коментари Харесай

Носител на Грами отново обвинен в сексуален тормоз

Племенникът на Рики Мартин - Денис Санчес Мартин още веднъж го съди и го упрекна в полов тормоз, оповестиха медии в Съединени американски щати. Инцидентът, в който Санчес упреква артиста, се е случил от дълго време, тъй че Мартин няма да бъде задържан.

За първи път неговият племенник, който е наследник на сестра му, повдигна обвинявания против Рики Мартин през юли тази година, като сподели, че са имали връзка и след края й, Рики Мартин сякаш не могъл да се помири и почнал да го преследва.

Певецът в отговор подаде срещуположен иск и изиска 20 милиона $ обезщетение от племенника си, тъй като поради обвиняванията той претърпя съществени материални вреди. Заради абсурда репутацията на артиста потърпевша и той изгубил няколко преференциални контракта. В резултат на това Санчес отдръпна желае си. Защо е решил още веднъж да се съди, не се прецизира, написа БГНЕС.

Адвокатът на Рики Мартин разяснява пред People новите обвинявания и допусна, че племенникът на артиста се опасява от срещуположен иск:

" Тези изказвания са извънредно обидни и нямат нищо общо с действителността. Когато този човек към този момент е отправял сходни обвинявания, делото му трябваше да бъде прекъснато, не на последно място тъй като самият той призна под клетва, че Рики Мартин в никакъв случай не е правил това, в което е упрекнат.

Рики Мартин е женен за шведско-сирийския художник Джуан Йосеф от пет години. Двойката отглежда дружно четири деца, които са родени от сурогатни майки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР