PlayStation проведе тази седмица редовното издание на State of Play,

...
PlayStation проведе тази седмица редовното издание на State of Play,
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Resident Evil 4 Remake: Separate Ways

PlayStation организира тази седмица постоянното издание на State of Play, където дружно с Capcom споделиха вести към Resident Evil 4, PSVR версията на играта и показаха по кое време ще е премиерата на Separate Ways – допълнението за RE4. DLC-то излиза напълно скоро – на 21.09. Заедно със Separate Ways, Capcom ще достави и гратис обновяване за Mercenaries, в който ще влязат Ада и Уескър.

Separate Ways ще ви разреши да изиграете елементи от RE4 Remake, влизайки в ролята на Ада Уонг, изглеждайки всички тези ужасни моменти от вероятността на известния асистент на основния воин. Separate Ways беше част и от PS2 версията на Resident Evil 4, както и в последвалата HD версия. Що се отнася до специфичния виртуален режим, то той би трябвало да се появи някъде през зимата на идната година. Той ще ви разреши цялостната история в играта от вероятността на Лион посредством PlayStation VR2.

„ Още преди Лион С. Кенеди даже да е стъпил в прокълнатото село, тя беше там. Мисията ѝ? Намирането на най-тъмната загадка на култа – Кехлибара. А в този момент на Ада ще ѝ се наложи да се оправя със опасност с незнаен темперамент, която я изгаря от вътрешната страна, асистент с мрачно минало и скрити намерения, и късмет да се събере още веднъж с човек, който минимум е очаквала – Лион С. Кенеди. Защо одобри тази задача? И каква роля ще избере за себе си в сянката на следствието на Лион за отвличането на президентската щерка “, гласи анонса на Separate Ways.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР