Плътските удоволствия не са само за забавление. Те са и една

...
Плътските удоволствия не са само за забавление.
Те са и една
Коментари Харесай

Готови ли сте? Ето 8-те тайни на страхотния секс

Плътските удоволствия не са единствено за развлечение.
Те са и една от най-висшите форми на другарство. Всеки път, когато сте с колегата си, вие му отделяте освен време, само че и страст. Ето за какво, в случай че желаете да превърнете секса в в действителност запаметяващо се преживяване, в идващите редове ви споделяме някои от тайните по какъв начин да извършите това. Ето ги и тях:

Правете секс
Звучи необичайно, нали? Но колкото по-често се отдавате на занимания под завивките, толкоз повече предпочитание ще имате да го вършиме. Понякога няма да сте в въодушевление, когато сътрудникът ви е, само че в такива случаи го помолете да отдели малко повече време за любовната игра и не след дълго ще влезете „ в темп “ и ще можете да си прекарате ужасно.

Мастурбирайте
Освен наслаждение, мастурбацията може да ви донесе и изгоди за здравето, включително – понижаване на риска от избрани болести и даже повишение на удовлетворението ви по време на секс. Мастурбацията е нещо, което би трябвало да продължите да практикувате, даже когато постоянно вършиме секс с сътрудник. Глория Брейм (доктор, клиничен сексолог) споделя, че самозадоволяването би трябвало да стане постоянна част от вашата рутинна персонална грижа, нещо като миенето на зъбите. „ Мастурбацията е част от здравословния полов живот “, споделя Брейм. „ Тя е изцяло безвредна и безобидна. “

Не чакайте вечерта, с цел да вършиме секс
За страдание, неведнъж се случва по този начин, че работните задания и уговорките към семейството ви изтощават и това се усеща най-вече вечер. Може би има моменти, в които желаете единствено да гледате неангажиращо в екрана на тв приемника или телефона. Ето за какво, вместо да се чувствате гузни пред себе си и пред колегата си, променете рутината. Забравете за стандартите и разпалете огъня на пристрастеността заран, незабавно след работа или пък по време на обичаното ви вечерно шоу.

Обичайте тялото си
Нима има по-лесен метод да вършиме необикновен секс?! Ако се чувствате добре в кожата си и сте уверени, няма по какъв начин сътрудникът ви да не разбере това. Запомнете, че когато приказваме за секс, формата на тялото рядко има значение. Единственото, което е значимо е вашето въодушевление и предпочитание. Ако изпитвате компликации да се възбудите, можете да си вземете дълъг, релаксиращ душ и да помолите колегата да ви направи масаж. Това сигурно ще ви накара да се настроите за секс.

Споделете това, което желаете
Сексът се усъвършенства фрапантно, когато можете да кажете на колегата ви какво желаете в леглото. Дори в случай че се познавате от много време, не очаквайте, че той може да чете мислите ви. Не правете грешката да мислите, че щом той ви обича, би трябвало да знае какво харесвате. Това не е тъкмо по този начин. Когато в действителност обичате някого, вие можете да му кажете от какво тъкмо имате потребност в съответния миг.

Планирайте
На пръв взор планирането на секса може да ви звучи като нещо безумно. Да, сигурно е добре половият контакт да е нещо непринудено, само че какъв брой постоянно сте усещали, че просто не ви остава време за него? За да си създадете въодушевление на очакване и даже боязън – планирайте. Така ще покажете на колегата си, че към момента го желаете и че полагате старания, отделяйки му особено внимание.

Обърнете внимание на спорта и диетата си
Здравословната диета и питателната храна ще ви оказват помощ да бъдете във форма и да сте по-енергични. Редовните физически извършения пък ще ви създадат по-издръжливи. Така ще се наслаждавате на секса по-дълго и ще можете да го вършиме по-често. За да повишите либидото си, прибавете към менюто си мрачен шоколад, кедрови ядки, аспержи, орехи, вино и други

Спете задоволително
Недостатъчното количество сън ще ви накара да се чувствате изтощени и отпаднали. Освен това безсънието може да попречи на физическата ви устойчивост и да отслаби мозъчната ви функционалност, карайки ви да се чувствате изтощени и незаинтересувани от секса. Ето за какво, уверете се, че си давате задоволително отмора – по този начин ще бъдете по-енергични и ще изпитвате по-голямо предпочитание за скотски удоволствия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР