Платформата Приятели, помагайте организира благотворителен концерт на 31 октомври 2022

...
Платформата Приятели, помагайте организира благотворителен концерт на 31 октомври 2022
Коментари Харесай

Организират благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводненията в карловските села

Платформата " Приятели, помагайте " провежда благотворителен концерт на 31 октомври 2022 година (понеделник) от 19,00 часа в зала 1 на НДК.

" Чрез благотворителното събитие ще съберем средства за главен ремонт на няколко къщи от потърпевшите от наводненията в карловските села - Слатина, Богдан и Каравелово, както и цялостното обзавеждане на по-малко потърпевши къщи с мебели, бяла техника и разнообразни консумативи. Част от събраните средства ще бъдат и за изгражданата от нас " Къща на щастието ". Преди една година се събрахме с няколко другари и купихме къща, в която да настаним безплатно две деца, останали без родители. Къщата беше в неприятно положение. Започнахме ремонт, само че, за жал, не ни доближават финансови сили, с цел да я довършим, тъй като сега насочваме всички си благоприятни условия към други непредвидени незабавни дела. ", описват уредниците.

Благотворителният концерт има за цел да избави няколко фамилии и деца от бедата, в която се намират. Абсолютно всички средства от събитието ще се употребяват по предопределение - да бъде довършена " Къщата на щастието " и да бъдат подкрепят хората от тежко потърпевшите села да продължат естествения си метод на живот.

В концерта ще вземат присъединяване редица имена от българската естрадна и рок музика, както и едни от най-популярните фолклорни реализатори, оркестри и танцови ансамбли на България. Всички реализатори, удостоверили присъединяване си в благотворителния концерт, ще пеят изцяло безплатно. Зрителите ще чуят и видят осъществявания на най-известните и обичани български песни. В залата ще участват и голям брой „ почитатели на положителното “, доброволци и другари на платформата

Както към този момент споменахме, благотворителният концерт е проведен от платформата " Приятели, помагайте ". Тя е основана на 24 април 2016 година В момента сплотява над 100 000 почитатели.

" До през днешния ден сме съумели да помогнем на над 10 000 фамилии в неравностойно състояние. Помощта се показва в главен ремонт на жилища, обзавеждане, помощни средства за трудноподвижни хора и редица разнообразни благотворителни акции - помощ при изключителни положения като наводнения, пожари и други. Платформата е получила разнообразни самопризнания и награди, измежду които „ Будител на Годината‘‘, премия от Столична Община, както и от редица други общини. Финансирането на платформата е напълно и само от средства на другари - без спонсори, дотации, планове от страната или от Европа. ", изясняват за активността си основателите на платформата.

Всеки, който се усеща съпричастен и има предпочитание да поддържа потърпевшите, е добре пристигнал на благотворителното събитие.
`Организират

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР