Платформата на Мая Манолова Изправи се.БГ остана с една партия

...
Платформата на Мая Манолова Изправи се.БГ остана с една партия
Коментари Харесай

Една партия напусна Мая Манолова

Платформата на Мая Манолова Изправи се.БГ остана с една партия по-малко. Политическа партия „ Волт ” се отдръпва от партньорската мрежа на Изправи се.БГ!, оповестиха от партията. Решението е било взето през уикенда от новия политически ръб. Конгресът на „ Волт ” избра нов политически ръб и двама нови съпредседатели Венцислава Любенова и Симеон Трулев. Лидер на „ Волт ” бе Настимир Ананиев. Партията няма народен представител в 46-ото Народно събрание.

" Направихме разбор на взаимоотношенията в обединението и поръчките, с които се събрахме преди 9 месеца и установихме, че има доста разминавания и огромна част от хората, с които стартирахме този план към този момент ги няма. Текущите участници и управление на обединението са се капсулирали в един затворен кръг и не помнят упованията на протестиращите, които ни събраха ", разяснява съпредседателят на „ Волт ” Венцислава Любенова.

" Нашите членове и симпатизанти чакаха постоянно държавно управление и по съответно държание в Народното събрание на обединението, която подкрепяхме. Последните дни се удари дъното – всеки дърпа в своята посока. Има хора от „ Изправи се! Ние идваме! “, с които бихме траяли да работим, само че не и в този формат ", разяснява и другият съпредседател – Симеон Трулев.

„ Волт ” ще взе участие и на идните парламентарни избори през ноември – без значение дали със лична регистрация или в съдружна форма, допълниха от групировката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР