Платформата iTunes бе стартирана от Apple през 2003 г. и

...
Платформата iTunes бе стартирана от Apple през 2003 г. и
Коментари Харесай

Apple може да се откаже от iTunes



Платформата iTunes бе стартирана от Apple през 2003 година и от този момент се трансформираха доста неща... Мобилният интерес стана по-бърз, а потребителите с течение на времето оцениха преимуществата на поточните музикални услуги, разчитащи на абонаменти. Т.е. плащаш някаква дребна сума месечно и имаш достъп до голяма фонотека. Купуването на песни една по една или на албуми към този момент не е толкоз преференциално...

В компанията сигурно осъзнават това – преди време тя пусна в послание услугата Apple Music. Според клюки в интернет от там възнамеряват отсега нататък да заложат точно на по-новото си предложение, отказвайки се от iTunes. Твърди се, че това може да стане още през 2019 година

Прочетете още: Apple с упоритости да придобие музикалната услуга Shazam

Разбира се, поточните услуги не са лишени от дефекти. Например, те няма по какъв начин да бъдат употребявани в случай че не разполагате с интернет съгласуваност. А песните, които притежавате, биха могли да са със вас на всички места – в самолета, в планината или другаде, където сте отвън обсег.

Не ясно по какъв начин възможното отричане от iTunes Store ще се случи на процедура. Все отново това е магазин освен за музика, само че и за филми, книги, подкастове, просветително наличие.

Apple Music може да размени iTunes частично – единствено музикалния раздел. Т.е., в случай че информацията е вярна, то на сцената би трябвало да излязат още услуги, които да го заменят изцяло.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР