Плът в оскъдно облекло, пот на бързи струи и нови

...
Плът в оскъдно облекло, пот на бързи струи и нови
Коментари Харесай

Галена пак се чекне като обезумяла! Плът и пот в СНИМКИ

Плът в нищожно облекло, пот на бързи струи и нови акробатични номера. Това демонстрира Галена в новия си клип „ Феноменален ”, видя HotArena.

Видеото е на галактическа тема, което сякаш не кореспондира доста с текста на песента, в която лирическата героиня се заканва на обекта на желанията си и го приканва, обещавайки: „ С теб ще взема стая в пъкъла и с теб там обич ще върша ” , писа „ Уикенд “. 

Дали е удачно да се пее за обич в галактически транспортен съд, феновете на пайнерката не се наемат да разясняват много-много. Причината е, че вниманието им е напълно концентрирано в полемика, отдадена на провокативните визии, които Галена показва за следващ път. Най-еротична несъмнено е тази, която пайнерката се показва, полегнала на масажен стол. Чалга дивата е с изрязани прашки и бюстие, което едвам покрива бюста й.

Именно на масажния стол Галена демонстрира нови акробатични номера – превиване, покачване на ръце, щръкнал крайник чак до главата и несъмнено, акцент върху потта, която се стича по голото й тяло, и гърдите й, подаващи се отдолу под бюстието. Заедно с останалите фрагменти, „ Феноменален ” бързо бе избран като клип на международно равнище. А още по-впечатляващо е, че планът май не е излязъл доста безценен. Както се вижда и от видеото, Галена популяризира марка цигари, а във фейсбук страницата си – компанията, предлагаща масажния стол, който очевидно й е предан за прилагане. 

В сектора няма учудени на спестовността на певицата от Смядово. Галена от много време е известна с умеенето да предлага провокативни и качествени видеа, които в действителност не са по никакъв начин скъпи за осъществяване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР