Пластичните операции по разкрасяване на задните части на дамите, за

...
Пластичните операции по разкрасяване на задните части на дамите, за
Коментари Харесай

„Разкрасяването“ на задните части крие смъртна опасност

Пластичните интервенции по разкрасяване на задните елементи на дамите, с цел да се снабдят с " бразилски прасковки ", крият смъртна заплаха, написа австралийският уебсайт Сайънс алърт.

Порталът цитира предизвестията на американски специалисти в региона на естетическата хирургия. По думите на медиците към този момент са регистрирани 32 смъртни случая след присаждане на мазнини от региона на талията в задните елементи на пациентките.

Причината за тези произшествия са некачествено извършените интервенции с груби нарушавания на хигиената и на процедурите както цяло.

Един от най-разпространените неподходящи резултати от несполучливите интервенции е развиването на мастна емболия - запушването на кръвоносни съдове при неправилна операция.

Само през 2017 година 103 пациентки са потърсили здравна помощ след интервенции за разкрасяване на задните елементи. Медиците предизвестяват, че неправилното въвеждане на мазнините може да докара до възникването на съществени проблеми, измежду които попадат отвод на белите дробове, даже и инсулт.

Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР